AKTUELNO

Zadrugarima neće biti dobro kada budu videli spisak koji je napravio.

Dragana Stojančević sinoć je napustila "Zadrugu 3" kada je većinu glasova publike u duelu za opstanak dobila pevačica Mima Živković. Atraktivna bivša zadrugarka postavila je za ovonedeljnog vođu Vladimira Tomovića, a pred njim je težak zadatak, s obzirom na to da su zadrugari prošle nedelje kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1.000 dinara. Vladimir je obećao zadrugarima da će zavesti red u prvom obraćanju od kako je postao vođa, a zatim odmah krenuo da pravi spisak.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće u kome je obavestio zadrugare da je vreme da vođa podeli nedeljne budžete prema zaslugama iz prošle nedelje.

Dragi zadrugari, šaljemo vam novac za ovonedeljne troškove. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1.000 dinara. Vođa će sada podeliti novac, a i Veliki šef i gledaoci moraju da čuju kome je vođa dao koliko novca, kao i razlog iza te odluke. 12 zadrugara treba da dobije 3.000 dinara, 15 zadrugara treba da dobije 2.000 dinara, a 19 zadrugara treba da dobije 1.000 dinara. Pozdrav, Veliki šef - stajalo je u pismu, a Tomović je odmah krenuo sa raspodelom budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Vladimir Tomović

'