AKTUELNO

Marija van sebe zbog Miljane!

Velika svađa emotivnih partnera Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kao i skandalozan Miljanin postupak, uzdrmao je velelepno imanje u Šimanovcima. Mnogi tvrde da ne postoji šansa da se najintrigantniji par "Zadruge 3" nakon sinoćnjih dešavanja pomiri, a više o tome govorila je Marija Kulić voditelju Ognjenu Amidžiću.

Marija je na samom početku razgovora istakla da je predvidela da će se sa Zolom dogoditi repriza od prethodne sezone, kada je Miljana zbog njega diskvalifikovana iz daljeg takmičenja, a potom je prokomentarisala svađu od sinoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Ladno je mogla da bude diskvalifikovana, a došla je ovde da zaradi za dete. Govorili smo joj svi iz porodice da se kloni njega, ona ne ume da izbroji do 10. Kao što sam znala, kao što sam predviđala, to se i dogodilo. Majka kao majka, znam kako mi dete diše. Išla sam juče za njima, nisam znala da će to da se desi, da sam znala, ja bih je povukla. Rekla mi je da ju je isprovocirao kao i prošle godine. Govorila mu je: "Šta da sam trudna, isto bi mi to radio...". Opet je to uradila, opet nije izbrojala do 10. Ne daj Bože da se pomire. Ona će zbog njega da bude diskvalifikovana. Meni on kao momak ne smeta. I mene je isprovocirao pre neku noć, ali ja umem da se iskontrolišem. Meni babe govore da sam ja protiv toga, ja samo znam kakvo mi je dete. Kada je on u stanju da je toliko izvede iz takta, šta sve još može da se desi - rekla je Marija Ognjenu.

Na pitanje da li će Miljana da izdrži da ne bude u vezi sa Zolom, s obzirom na to da su u zatvorenom prostoru, kao i da li će istrpeti ukoliko Čolić, kao i prošle godine, postane blizak sa Majom Marinković, Marija je rekla sledeće.

Neće ona imati problem ako on počne da se muva sa Majom, nju to ne boli, nju ovo boli. Neće tu zatvoren prostor imati uticaja, veruj mi. Njoj je sada krivo, oseća grižu savest zbog svega što je uradila, zbog toga obigrava oko njega, želi da mu odnese da jede, cigare... Kao što rekoh, najgori mogući scenario bi bio da se pomire - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marija Kulić

'