AKTUELNO

Konačno je poslušao majku Jasminu.

Rasprava između Ermine Pašović i Baneta Čolaka se nastavila nakon što je Gagi Đogani priznao da je prvi poslao zahtev Ermini na Fejsbuku, a to nije pre otkrio.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da je njegov razgovor sa majkom Jasminom urodio plodom jer je suočioErminu sa mnogim neslaganjima u priči vezanu za Gagija. To je nju dovelo do ludila pa je vikala iz sveg glasa na njega.

Neko od vas je kriv pred Bogom. Ne daj Bože da se otkrije istina. Svi se kunete u svoju verziju priče. Ja ne verujem da Gagi može da ovako laže ovde, a ti ovde nikako da budeš iskrena. Kuneš mi se u dete, a imaš rupe u priči - govorio je Bane.
Ja sad hoću da završim sve ovde. Ja ne mogu više, kako da ti objasnim da te volim, ne zanima me Gagi. Hajde raspali po meni. Ti meni tražiš da se ja svađam sa njim kao sa tobom, pa nisam sa njim u vezi. Hoćeš da ti crtam više

Foto: TV Pink Printscreen

Mi imamo takav odnos, kad se svađamo, mi se ne deremo jedno na drugo - govorio je Gagi, a onda je Ermina nastavila:
Jasmina je rekla svoje, Bane, rekla sam ti da se nisam j*bala sa njim. Ne postoje dokazi, ja sam ti istinu rekla. Ostavi me, ostavi me, hajde, gotovo je među nama - vikala je Ermina pa napustila pab, a Sani mu je rekao da je Ermina u toku svađe bacila njegov prsten.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Ermina Pašović i Bane Čolak

'