AKTUELNO

Nastao opšti haos!

Prema zadatku Velikog šefa, da učesnici otkriJu ko je lažni prijatelj u "Zadruzi 3", nastala je žučna raspravu za crnim stolom.

Miljana Kulić je istakla da je njoj lažni prijatelj Lepi Mića, koji joj se našao kada je bila trudna, ali i okrenuo leđa kada je obnovila vezu sa Lazarom Čolićem Zolom. Kao što je i bilo za očekivati, Mića joj je uzvratio istom merom.

Ja neću reći za Miljanu Kulić ništa, ja ne smtaram da je lažno prijateljstvo ono kada kažeš prijatelju sve u oči, već kada mu pričaš iza leđa. Mislim da je lažno prijateljstvo Miljane Kulić i Mirka Gavrića - rekao je Mića.

Foto: Pink.rs

Miljana se ponovo umešala, iako je već imala reč, što je ostale takmičare veoma iznerviralo. Prvi je negodovao Marko Janjušević Janjuš.

Ko si ti da mi kažeš da sednem? - pitala je Janjuša, svog bivšeg kuma, Miljana.

Foto: Pink.rs

Bog! Ti pričaš da si nekome prijatelj, a svakog prijatelja kog si imala ovde si izdala: Vladimira, Miću, Dalilu, Matoru... Fokice, svakoga si izdala! Što je čovek prema tebi bolji, ti si gora - rekao je Janjuš.

Na kraju su se posvađali Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Dok me Janjuš napada, ti ćutiš! Mrš, mrš, mrš! Ovo mi je radio i u "Zadruzi 2", kada je izvukao najgore iz mene - govorila je Kulićeva na ivici nervnog sloma.

Foto: Pink.rs

Idi opet kod njega - dobacila je Marija Kulić koja se nikako ne slaže sa ćerkinom vezom sa Čolićem.

Pogledajte detaljnije u video-prilog u nastavku teksta.

Autor: J.V.

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

#Zola

'