AKTUELNO

Ovo je jedna od gorućih tema u Beloj kući.

Sledeća koja je na porodičnom sastanku imala mišljenje o problemima u kući bila je Marija Kulić. Ona se požalila na ponašanje Miljane Kulić koja je potonula zajedno sa Zolom i uopšte nije aktivna.

Ona se više ne žali na njega. Ne druže se više sa ljudima. Otkad je došao Zola, ona kao da ne vidi druge zadrugare, čak ni na ovom sastanku nije tu. Što se tiče odnosa Miljane i Janjuša, pričala sam sa njom, ona je malo ljubomorna zbog njegove pobede. Ljubomorna je na sve, čak i na mene. Ako ona nije bolja, onda nastane haos. Rekla sam joj da svađa sa Janjušem nije bila potrebna. Ne bih htela da prekinu komunikaciju - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni kaže da je svima pričala da neće da se pomiri sa mnom. Nije mi jasno. Ona to radi uvek, pa se pokaje. Pojma nemam šta je sa njom. Ja nikada ništa loše nisam rekao o Miljani - rekao je Janjuš.

Marija je nastavila sa komentarisanjem ostalih tema. Vladimir Tomović se nije dobro proveo kada ga je spomenula Kulićeva u lošem smislu jer smatra da se igra sa emocijama Mine Vrbaški.

Za mene je to bila veza. Nisi poslušao majku. Ona jeste lepa devojka, ali nije pametna, dovedena je ovde da spletkari. Nije mi jasno, ni ostali parovi nisu ništa bolji. Iva se brine za Stefana, on tamo nešto radi sa Natašom. Pojma nemam, ne vidim emocije Karića prema njoj. Miona je jedna glupačica, ispala je guska - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane i ova Ermina su imali neki dogovor. On je iskoristio Ivanu Krunić. Uspeo je u tome. Gagi mi je rekao da ništa nije imao sa njom - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Marija Kulić

#Marko Janjušević Janjuš

'