AKTUELNO

Pokajala se!

Sinoćnji događaju u rijaliti programu "Zadruga" iz emisije "Gledanje snimaka" napravili su pravu pometnju među takmičarima. Jedna od situacija koja je mnoge ostavila bez teksta je ona kada je Mina Vrbaški odala tajnu biskog prijatelja Vladimira Tomovića, u kojeg je zaljubljena, da planira da se igra sa Majom Marinković.

Foto: Pink.rs

Tomović je Minu isterao iz kreveta, a dan kasnije, ona se poverila cimeru Ivanu Gajiću da joj je žao zbog mnogih postupaka u rijalitiju.

Ja te znam u potpunom drugom svetlu, ti si senka one Mine iz spoljnog sveta, ja ne znam otkud taj prebačaj. To moraš ti sama sa sobom da rešiš. Džabe mi tebi pričali, ti ćeš uvek uraditi po svom - rekao je Gajić.

Foto: Pink.rs

I meni je žao što u 99% situacija ovde ispadam ono što nisam. Postala sam previše iskrena za neke stvari, ja ne znam drugačije i uvek se onda slomi na meni - govorila je Vrbaški.
Umesto sa godinama da postaješ namazanija, ti sve kontra - istakao je novinar.

Na kraju razgovora, zadrugarka se poverila Gajiću da se oseća usamljeno i da bi volela da popriča sa Drvetom mudrosti, što će joj pomoći da se izdigne iz situacije.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:

Autor: S.Š.

#Iva Gajić

#Mina Vrbaški

'