AKTUELNO

Večeras je Matora mogla da vidi kako su je cimeri ogovarali.

Jovana Tomić Matora imala je večeras priliku da vidi snimak u kom su je Bane, Ermina, Sani, Natalija i Gagi ogovarali. Oni su tada rekli kako su primetili da je Matora veoma negativna u poslednje vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim, kada su komentarisali ovaj snimak, Jovana je rekla kako je Nataliji zamerila što ju je nekoliko puta nudila hranom, iako je ona to uporno odbijala, i da joj nedostaje devojka Sanja Stanković. Takođe, Jovana je tokom svog izlaganja izjavila i kako se najviše razočarala u Baneta Čolaka. Posle emisije Matora i Natalija odlučile su da razgovaraju o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ljuta, samo se osećam odvratno! Ne priča mi se! To sa tobom sam rasčistila, ali vidim da će biti problem sa Banetom. Ona (Ermina) mu puni glavu. Ne želim da ulazim u sukobe, distanciraću se maksimalno i to je to. Gagi kao: "Nisam rekao", da rekao je. Ja razumem da Bane voli Sanija i tebe, ali on i ja smo prošli svašta. Nije mene dotakla toliko Ermina, koju znam dve nedelje, nego Bane - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda bezveze, ali sam stvarno bila u bedaku! Jovana, to je sve zbog Banetove devojke. Oni su u tolikom problemu... Ti meni kažeš da on napolju nije takav - govorila je Natalija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Jovana Tomić Matora

'