AKTUELNO

Najviše je zamerila Banetu.

Ove noći ukućanima rijaliti programa "Zadruga 3" prikazan je i snimak u kom su Bane Čolak, Ermina Pašović, Sani, Natalija i Gagi Đogani ogovarali Jovanu Tomić Matoru. Tom prilikom oni su istakli kako smatraju da je Jovana negativna i da im to smeta kod ove cimerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon priloga, Jovana Tomić Matora izjavila je kako je negativna jer smatra da se nije uklopila, kao i da joj nedostaje devojka Sanja Stanković. Zatim je Matora ušla u žestoku svađu sa Banetom Čolakom, nakon što je rekla da ju je on najviše svojim komentarima povredio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je već drugi put da ja vidim Baneta, to me najviše vređa. Nikada mi nisi rekao da sam negativna... Ja jesam drska, ali ja njima nisam Gagi. Ako ja kažem Nataliji da neću da jedem, onda neću! Ona se uvredila zato što sam joj ja to drsko rekla. Ne sviđa mi se kako ovo ide. Drugari ovde ispada da olajavamo jedni druge! Meni ne treba ovakvo druženje. Iz cele ove ekipe najviše mi je za srce prirasla Natalija. Iskreno, nisam se uklopila, deo srca mi je ostao napolju, ali to nije negativna energija. Sanja je jedini razlog. Branislave, ovo je ružno što radiš - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Tih dana je Matora baš bila negativna! To što sam rekao, to mislim. Ja jesam ovo rekao, ali sam kasnije izjavio da je to verovatno zato što joj nedostaje Sanja - izjavio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva stvar, ne znate šta je Bane rekao posle toga... Druga stvar, ne znate da je Natalija posle toga plakala, a ja sam bio ljut na nju što nudi ljude hranom. To me nervira kod nje! Natalija hoće sa svima da bude dobra, ne možeš da budeš dobra sa svima - govorio je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora meni je krivo što ti nisi dobra sa mnom. Malopre su mi bile oči pune suza. Biću uvek tu za tebe - rekao je Bora Matoroj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'