AKTUELNO

Napeto je bilo.

U sledećem snimku prikazana je situacija sa žurke kada je Iva Grgurić pričala sa zadrugarima o Stefanu Kariću. Tada je Iva i dobila nekoliko smernica od svojih cimera koji su je savetovali da pripazi kako se Nataša Radan ponaša prema njenom dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa raznim ljudima, ali su oni meni prilazili. Ja sam ga pitala: "Da li se nešto dešava?", on mi je rekao: "Ne dešava se ništa". Prišli su mi Rade i Marijana i rekli su mi da pripazim malo na Stefana. Ja sam rekla: "O čemu se radi?" i oni mi kažu: "Pogledaj" i Stefan je plesao sa Tarom. Ja sam rekla da se Tara i Stefan poznaju od ranije, a onda mi je Rade rekao: "Pripazi na Natašu" i sve mi se vratilo. Nataša, ti kao moja drugarica ne možeš da mu masiraš vrat... Stefan ne radi ništa, tu radi Nataša - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva meni nikada nije bila drugarica. Ja neću da se svađam sa njim, niti ću da budem ljuta na njega! Iva, nisam prava drugarica, nismo drugarice i kraj priče. Stefan i ja smo trebali da se upoznamo preko zajedničkog druga, nismo se upoznali tada, upoznali smo se u karantinu. Ja sam ovde slobodna i mogu da radim šta hoću. Ja sam ovde proglašena kao rasturačica brakova i mogu da radim šta hoću - govorila je Nataša Radan.
Ja sam obratila pažnju... Iva se šminkala, a Nataša je iza njenih leđa kao: "Stefane...", ovo, ono... I onda na žurki sam videla da se nabacuje - pričala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je bilo top, da bi na kraju ušli u diskoteku i ona mi kaže: "Moramo nešto da pričamo" - kratko je rekao Stefan Karić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'