AKTUELNO

Mina je otkrila neke tajne koje je Tomović vešto čuvao.

U toku emisije ''Gledanje snimaka'', zadrugari Mina Vrbaški i Vladimir Tomović su se posvađali jer je Mina rekla da je istina što su Ivana i Iva rekle da će Tomović pokušati da nasamari Maju Marinković kao što je to učinio Marko Miljković prošle godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je počela da mu preti da će otkriti ono što on danima već smišlja, Vladimir se razočarao u Vrbaški pa su počeli da se svađaju kao nikada do sada.

Ti i ja više ne postojimo. Šta kriješ više, reci šta imaš. Hajde, skupi m*da. Hajde, raskrinkaj me, hajde. Nikada u životu nisam nešto rekao za Maju - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ta koja ćuti ovde. Tačno je da sam sela okrenuta leđima ka Bojanu. Pozvao me Tomović i oterao me u tri lepe. Koliko puta sam ti rekla da mi smetaju neke stvari kod tebe. Ti si taj koji si hteo da napraviš ovo od mene. Hteo si nešto sa Majom da uradiš. Pričaš bez bubice to svima ovde. Jedino ako odem odavde, biće zbog tebe. I majku sam izneverila zbog tebe - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se kunem u majku da to nikada nisam rekao. Ovde će sad da se komentariše moj odnos sa njom, stara priča. Ona je loš čovek, sad je ispala mnogo loš. Neka je prostitutka, ne dotiče me to. Ona je sada loš čovek - govorio je Tomović.

Bojan Đukić je hteo da kaže nešto što je dodatno iznerviralo Tomovića koji mu se uneo u lice kako bi mu rekao da nema potrebe da ima mišljenje o sukobu Mine i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko si ti da imaš šta da pričaš ovde - govorio je Tomović.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Autor: I.R.

#Marinković Maja

#Vladimir Tomović

'