AKTUELNO

Zapušila mu usta!

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 3" ove večeri imali su priliku da pogledaju i snimak situacije kada je Stefan Kandić sa Jovanom Tomić Matorom komentarisao Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sam izjavio u snimku da nije toliko zainteresovan za mene. Tako da je kontradiktoran. Ja sam njemu u startu rekla da nisam za vezu. Sto puta sam ga pitala: "Da li možeš da mi budeš prijatelj?", on je rekao da može i onda se opet potencira da ja njega nešto zavlačim. Bila su mu postavljena pitanja da li mu se sviđam, a on nije odgovorio. Za mene to nije muškarac. Nekad mislim da je rijaliti igrač, jer govori da mu se sviđa Dragana! Ja ću da budem sa onim ko mi se bude svideo. Ne plašim se muškaraca ovde i pratim svoja osećanja. Ja sam zahvalna u neku ruku Filipu što sam bilo kakvu emociju osetila, jer ono što se danas radi je katastrofa - pričala je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada me nije uvredila, pa nije ni sada. Ja sam sto puta rekao da mi je lepo bilo druženje sa njom. Ja nisam igrao igru, od početka sam govorio da mi se sviđa Dragana. Okej, ispao sam loš! To da nisam pravi muškarac, to je njeno mišljenje - izjavio je Stefan Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni i Matoroj si rekao da ti se sviđa - rekao je Marko Đedović, a Jovana je dodala: Jeste, jeste... Nabrojao je četiri devojke! Što se tiče Dragane, to mu je najveća greška. Milica prolazi, on se grli sa Draganom i naravno da će Milica da pomisli da je rijaliti igrač. To je jako ružno - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'