AKTUELNO

Bilo je žestoko.

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" ukućani su imali priliku da pogledaju i klip u kom su Nataša Radan i Iva Grgurić ogovarale Maju Marinković. Tada je Iva istakla kako smatra da se Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karić i Vladimir Tomović rugaju Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog snimka, nastao je haos za crnim stolom, s obzirom na to da su se Maja i Iva žestoko posvađale, a u sve su bili umešani i ostali takmičari najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga 3".

Ja ne znam čemu tolika mržnja i ljubomora prema meni? Već drugi klip izlazi u kom ti pričaš o meni! Iva ti si zatvarala vrata da Stefan ne bi gledao kako igram! Ti si napadala mog oca! Ne vadiš me iz usta, ljubomorna si na mene, ne prestaješ da me komentarišeš. Ja mislim da si devojka lakog morala i to ti kažem u lice! - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Začepi više! Ti meni govoriš da sam prostitutka i da se j*bem, a znaš da to nije istina! Ja imam pravo jedina u kući da ti se naslađujem! Tebe devojko niko ne dira! Poklopi se, ćuti i sedi! - vikala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu nisam sprdao Maju, mogu samo da se našalim. To Maja zna. Kada se Maja posvađala sa svima njima, ja sam sa Majom bio u korektnim odnosima - komentarisao je Janjuš svoj odnos sa Majom.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo ti si nju vređala pred svima da je k*rva, o čemu se radi? - govorila je Ivana Šopić.
Maja je ušla i bez dokaza od devojke napravila k*rvu! - pričao je Lepi Mića.

U sve su se zatim umešali Vladimir Tomović, Marija i Miljana Kulić zbog čega se nastavio haos za stolom. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'