AKTUELNO

Prisetila se njihove ljubavi!

Ljubavna priča koja je obeležila rijaliti program "Zadruga" svakako je romansa Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Naime, rijaliti takmičarke upoznale su se u prvoj sezoni na velelepnom imanju u Šimanovcima i gledaoce mesecima ostavljale bez daha.

Nakon učešća u dve sezone "Zadruge", Matora je u aktuelnu, treću sezonu ušla sama, a Saniju i Nataliji Ibraimov ispričala je neverovatnu priču o ljubavi sa Stankovićevom.

Foto: Pink.rs

Jednom prilikom sam mogla Sanju da izgubim, ovako kao Bane. Nikada u životu nisam osetila takav bol, bože sačuvaj, ne može da se poredi sa time kada izgubiš dragu osobu... Sela sam tu i plakala šest sati, pa malo stanem i setim se šta sam uradila, pital se šta mi je to trebalo. Bolela me je duša, osećala sam se grešno. Sanja mi je govorila da joj nikada niko tako nešto nije radio kao ja. Kasnije, dala mi je šifru svog mobilnog telefona, ali nikada nisam ušla, jednostavno ne daje mi povoda da budem ljubomorna- govorila je Matora.

Foto: Pink.rs

Ni ne treba - prokomentrisao je Sani, koji je sve vreme pomno pratio Matorinu priču.
Bane je nudio Sanji vezu, tražio da budu novi Kristijan i Stanija, ali onda smo se mi smuvale. Sećam se, jednom sam se posvađala sa Sanjom, i zatičem nju na Benetovom ramenu, posle mi je priznala da je to radila iz inata - govorila je Tomićeva.

Detaljnije pročitajte u video-prilog u daljem tekstu:

Autor: S.Š.

#Jovana Tomić Matora

'