AKTUELNO

Trud se isplati.

Velikog šef je postavio pravi izazov za zadrugare. Naime, oni su morali da se podele u 4 grupe, po devet takmičara koji treba da dođu do sale za fizičko uz pomoć drvenih kockica sa vezanim nogama, a kada stignu do cilja, oni su trebali da reše igru memorije.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon višečasovne borbe, ova igra je imala pobednika, a to je bila grupa Vladimira Tomovića, a deo nje su bili: Saška Karan, Stefan Milošević, Filip Đukić, Mateja Matijević, Ivan Gajić, Stefan Kandić.

Veliki šef je odlučio da ih bogato nagradi, a simboličnu nagradu je dobila i ekipa Miljane Kulić koja nijednog trenutka nije posustala.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, ispostavilo se da je današnji izazov bio veoma težak i komplikovan. Jedna grupa je čak i odustala od igre što govori da je izazov bio pretežak ili da oni nisu bili spretni i sposobni. U današnjoj igri pobedila je grupa u kojoj su bili Vladimir Tomović, Stefan Kandić, Mateja Matijević, Stefan Milošević, Ivan Gajić, Saška Karan i Sani Ibraimov. Oni su uspeli da za sat vremena, 34 minuta i 31 sekundu završe današnji izazov. Bili su najbrži i mi im od srca čestitamo na pobedi. Nagrada za pobedničku ekipu nalazi se pored sandučeta. Ne možemo, a da se ne osvrnemo na plavu ekipu koju su činili Miljana, Janjuš, Zola, Bojan, Ivana Šopić, Maja, Gagi i Natalija, koji su nakon današnjeg izazova proglašeni apsolutnim šampionima kondicije, sportskog duha i akrobacije. Sigurni smo da kada bi ova grupa bila sada u osnovnoj školi, da bi imala zaključene petice, jer takav talenat i sportsku aktivnost još nismo videli. Oni su bili uporni da stignu do cilja čak i kada su videli da mnogo zaostaju za ostalima, da prosto nismo mogli, a da ih ne proglasimo šampionima današnje igre. Ova ekipa je uspela da završi igru za dva sata, 38 minuta i 57 sekundi. Današnji šampioni su pokazali da u takmičenjima nikada ne treba odustajati. Utešna nagrada za šampione se takođe nalazi pored poštanskog sandučeta. I za kraj, gosti u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" biće pobednici SMS i Fejsbuk glasanja: Gagi, Janjuš, Mina, Iva, Stefan i Ivana Šopić - pročitao je Mirko Gavrić pismo Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa Vladimira Tomovića je kao nagradu dobila hranu i piće, a ekipa Miljane Kulić je dobila punu korpu voća da nadoknade energiju koju su izgubili u igri.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Zadruga

'