AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U Beloj kući nastao je opšti haos kada je voditelj Milan Milošević pročitao kaznu Velikog šefa zbog nepoštovanja pisma oko današnje kupovine. Zadrugari su ustajali jedno po jedno i iznosili svoje mišljenje o svemu što se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakog dana sad treba da radimo nešto, ja sam prvi koji kaže da za nepoštovanje treba da se ide u izolaciju! Meni haos najviše odgovara, uvek ću da trčim u prodavnicu za svoje društvo! - vikao je Vladimir Tomović.
Ja sam stala na prozor, kad je Mirko stao na vrata. Mina, Nina i ja smo se sklonile sa strane, međutim, nastala je gungula. Što se tiče spiska, meni je izuzetno jasno pismo - ispričala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš ustao je nakon što se haos smirio i izneo svoje mišljenje. Zadrugar je staloženo ispričao da je ostao u neverici kada su prekršili pravilo, što je izazvalo burnu reakciju kod Stefana Miloševića.

Moram vam reći, mislim da samo nisko prosečno inteligentna osoba ne može da shvati pismo. Ja sam odmah rekao kako će biti, da postoji spisak petnaest najmlađih! Druga stvar, treba da budeš malo inteligentan da su namerno pustili da prođeš, 'ajde ovi novi, ali stari da budu kažnjeni zbog ove stvari. Ja sam odmah bio za to da se odvoje po godištima - rekao je Janjuš.
Boli mene k*rac, desilo se i ovo! Ali pre svega je petoro ljudi izletelo! - vikao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'