AKTUELNO

Sumirala je svoje utiske, a u studiju ju je sačekala najveća podrška!

Zadrugarka Lea Šekarić napustila je velelepno imanje sa najmanjim procentom glasova publike, pa se uputila ka studiju u Šimanovcima. Odmah po ulasku Lea se pozdravila sa majkom Jasnom Šekarić, koja ju je snažno zagrlila i dala joj buket crvenih ruža.

Foto: TV Pink Printscreen

Lea se potom u razgovoru sa Dušicom i urednikom zabave portala Pink.rs Darkom Tanasijevićem osvrnula na odnos sa Nikolom Orozovićem. Šekarićeva je priznala otvoreno da gaji ljubavne simpatije prema Nikoli.

Stekla sam stvarno prijatelje u Zadruzi, ja sam sigurna da je to Mirko, on sve razume. Taman smo se Nikola i ja opustili, tj. on, krenuli smo u neku priču, onda se desila nominacija. Dve nedelje su prošle, ja stvarno mogu da kažem da sam se zaljubila i zato mi je mnogo teško pao ovaj odlazak. Mnogo sam se vezala za neku grupu ljudi. Rekao mi je da će biti sve u redu i da ćemo se čuti kada bude izašao - ispričala je Lea.

Foto: TV Pink Printscreen

Lea se dotakla i vrele akcije sa Radetom Lazićem koja je obeležila deo njenog boravka na velelepnom imanju.

Ja ne mogu da kažem da je to bila greška, ja se stvarno ni za šta u životu ne kajem, a opet na televiziji smo. Stvarno sam neko ko je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. Ne mogu da kažem da me je razočarao, ali svako je rekao šta je imao, videla sam šta misli o tome, i onda nisam htela da izlažem o tome šta mislim. Ja nemam ništa loše o njemu da kažem - tvrdila je Šekarićeva, a potom je uzela papir i imenovala novog vođu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Lea Šekarić

#Zadruga

'