AKTUELNO

Ipak je uvideo da se nije pronašao u odnosu sa atraktivnom crnkom.

Zadrugar Mateja Matijević nakon što se posvađao sa Tarom Simov u hotelu ,,Zadruga", otišao je na razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Odmah na početku razgovora, Matijević je ispričao u kakvom je sad odnosu sa zadrugarkom i otkrio šta mu najviše smeta, kao i da ne može da joj se prepusti u potpunosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako, Tara i ja smo startovali kao drugari, bili smo jako bliski i onda se ona izjasnila u jednom trenutku da me voli i da je zaljubljena u mene. Ja sam negirao svoja osećanja, rekao sam da nikada neću biti sa njom, ali sam hteo da popustim, jer sam video da je povređujem. Imali smo taj zadatak, za koji mi ljudi govore da nije trebalo da prihvatim. I ja sam odlučio da se unesem u zadatak i da ubedim sve ljude da smo zajedno - ispričao je Mateja, pa je dodao da ipak ima strasti između njih dvoje:
Stvarno postoji strast između nas, desio se i poljubac samo, ali neke stvari se meni ne sviđaju da bi nas dvoje mogli da budemo u vezi. To neko njeno ponašanje, upada u konflikte bez razloga. Pod celim tim pritiskom, ja sam rekao da hoću da pokušamo, ali eto. Ja sam video da mi nije to to.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je potom dobio pitanje od voditelja Ognjena da navede zadrugarku koja mu se najviše fizički dopada, te je naveo Jelenu Pešić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'