AKTUELNO

Tara i Mateja svađali su se sinoć tokom Zadrugovizije, a onda su završili ispod jorgana, međutim i dalje imaju probleme.

Tara Simov i Mateja Matijević su tokom prethodne noći ušli u raspravu, jer je Matijević priznao manekenki da sebe ne vidi u vezi sa njom, zbog čega se ona rastužila.

Iako je Matijević priznao da gaji emocije prema Tari i da među njima postoji strast, on smatra da njihova veza neće funkcionisati. Tokom večeri, Mateja je porazgovarao sa Minom Vrbaški i otkrio joj da mu teško pada to što Simova pada u očaj zbog njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, mi imamo ogromnu strast, ali to nije dovoljno za vezu. Ja ne mogu da je guram od sebe, ali ja ne mogu da budem u vezi - pričao je Mateja.
Znam, sve razumem, sve mi je poznato - rekla je Mina.
Lepo mi je, sve je super. I kažem joj da ne priča i da idemo polako. Ja ustajem, ona svima razglasila da smo u vezi. Nije mi to to. Super je ona za druženje. Gotivim je - nastavljao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva Grgurić je u jednom trenutku izašla iz Bele kuće, a videvši da Matejino raspoloženje nije na zavidnom nivou zbog Tare, ona i Mina su ga posavetovale da je najbolje sa Simovom na miran način da razgovara i otvoreno joj sve kaže.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Mina Vrbaški

#Tara Simov

'