AKTUELNO

Sada će svi promeniti mišljenje o njima!

U Zadruzi je nastala opšta pometnja kada je Veliki šef najavio da je vreme da svako od takmičara navede ko je najumišljenija osoba sa kojom dele životni prostor.

Dejan Dragojević je neko ko se ne oglašava često za stolom i u toku sastanka, a onda je iskoristio ovu priliku da oplete po mnogima sa kojima čak nije ni imao bliski odnos.

On je odmah udario na Miljanu Kulić, koja je trenutno jedna od najaktuelnijih učesnica, a svima je poznato da je njemu i Dalili Dragojević trn u oku samo zbog toga što je najzapaženija.

Po mom mišljenju, najumišljenija je Miljana - počeo je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović nije mogao da veruje šta sluša, pa je svim silama branio svoju drugaricu i bio realan u svom izlaganju.

Izvini, ona i jeste najbitnija ovde, ne znam šta to tebi smeta?! - pitao je Vladimir.
Ti si agresivac, džaba se pokrivaš ovde! Tebe ovde čuvaju za ulazak Stanije, a i ti se čuvaš toga - napao ga je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je izgradila samu sebe! Možeš samo da mi zavidiš! - uključila se Miljana.
Ne mora da bude Miljana, ali evo da je Mima, da je bila trudna, da se svađala sa majkom, ona bi isto bila najbitnija! Ti za sebe kažeš da si niko i ništa?! Legendo, sad si to sam za sebe rekao, tako da me sramota da pričam sa tobom! - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše te pogađa njegovo mišljenje, tako da, ćuti dok nebitni priča! - rekla je Dalila.
Ti ćuti, ne smeš da imaš se*s. Tebi su godine zabranile! Šta ti glumiš?! Kad treba da se desi to, on se povuče! Mislim da je i Mina umišljena, ima neke izlive besa, Rade je isto i to zbog okršaja sa Tomovićem, mislim da je i Iva, Đedović... - nastavio je da nabraja Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je intimno pitanje, a ja te iz poštovanja neću pitati to isto što mislim - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'