AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

U toku nominacija, svi takmičari su svojim izlaganjem jasno stavili do znanja šta misle o Ivani Krunić i Vladimiru Tomoviću, a do samog kraja je bilo neizvesno ko će se od njih dvoje ove noći preseliti u izolaciju i boriti se za svoj opstanak.

Vladimir i Ivana bili su iznenađeni odlukama pojedinih takmičara koji su ih nominovali i za to naveli svoje razloge, a tim povodom su se i oglasili kako bi prokomentarisali sve ono što su ove noći čuli o sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znala da će mi značiti ove nominacije, značilo mi je da čujem mišljenje ukućana. Mali šamar zna da pomogne, pogotovo u ovom periodu. Htela sam da se zahvalim ukućanima, jer zbog cele situacije nisam sigurna da bih mogla da se izdignem, da nije bilo vaše pomoći. Ja nisam neko ko se bori tako hrabro, a oni su mi pomogli savetima i pozitivnim stavom. Mnogo mi je lakše i mogu da kažem da bih želela da se posvetim sebi i da se dobro zezam - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo bih se na reči Ivane Šopić, Miljane i Petkovića. Žao mi je zbog nekih situacija, glupo je da se izvinjavam. Da mogu da vratim vreme, ja bih u tim trenucima izbrojao do 100 000. Osvrnuo bih se na reči Jelene Pešić, hvala ti do neba i osvrnuo bih se na reči Dalile Dragojević,zabolelo me to što je rekla. Dejan mi je nabacio krivicu, ja sam prećutao kad je pitao Ivanu kako je mogla da mi pređe preko nekih reči. Dalilina reakcija je bila uvreda na moj račun. Mogu ja da prećutim, on je učesnik kao i ja, podržavam to, ali ne mogu uvredu. Nazvan sam ,,šupkom", samo sam na to odgovorio. Dalila nije ovde to što jeste, nju je upropastilo to što je sa mužem ovde. Ona je neko ko peva uz svaku pesmu, ona zrači pozitivnom energijom - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sa nekim imam konflikt, ja to odmah završim. Mene je to povredilo, rekla sam mu da je ispao šupak. Vladimir u tom trenutku neće da sasluša mene, ni ja njega, tu nema ni pauze ni parlamentarnosti. Nisam znala da će da ga zaboleti nominacija, ali moj stav i mišljenje o njemu neću da promenim. I samo da kažem na to što je prokomentarisao da ja nisam to što jesam.Meni kao udatoj ženi ne priliči da se ponašam kao da sam klinka - rekla je Dalila.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'