AKTUELNO

Nikad viđene strasti!

Tokom emisije ,,Gledanje snimaka" na ekranima su se nizale fotografije i video-prilozi Tare Simov i Mateje Matijevića u strasnim i emotivnim trenucima koje su proveli na velelepnom imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ovo je jedna od najvećih ljubavi u Zadruzi. Ovo je neverovatno! Mateja, ti si zaljubljen, vi ste toliko zaljubljeni da je ovo neverovatno! - rekao je Marko Janjušević Janjuš.
Ja moram da kažem da znam za Taru, da je ona jedina koja je u ovoj kući zaljubljena od srca i nije se libila da to pokaže, niti je sakrivala svoje emocije. Zagala se za tu vezu. Što se tiče Mateje, ja bih zaista volela njemu da verujem, malo me buni to što su imali tajni zadatak. Ali opet on je to nekako radio, svi smo mislili da se tu rađa nešto, ali je on ustao za stolom i demantovao! - rekla je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć rekao da se Tara vidno promenila, sve što sam sinoć rekao je da meni Tara prija i da je meni lepo sa njom. Vreme će pokazati sve, postoje i neke stvari koje meni smetaju, ali to je to negde. Ja jako cenim Tarin trud oko mene - rekao je Mateja.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'