AKTUELNO

Bile su veoma dobre drugarice.

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je klip na kom pojedine zadrugarke ogovaraju Ivu Grgurić. Dalila Dragojević je zamerila Ivi što je nije navela kao osobu od poverenja, a onda su sve okupljene zadrugarke prokomentarisale da Stefan Karić ustvari nije zaljubljen u Ivu, dok je Mima Živković rekla da je Grgurićeva još zaljubljena u svog bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde jasno i glasno rekla da volim bivšeg dečka, da ću ga uvek voleti, to sam rekla ovde za stolom. Ovo sa Dalilom znam da je boli kad je neko ne spomene. Ja sam spomenula ljude sa kojima sam u dobrim odnosima. Ona mi je bila najbolja drugarica ovde, rekla sam joj jednu svoju tajnu koja se tiče moje familije, žao mi je što je nisam spomenula - navela je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prešla sam preko mnogo gorih stvari, ja sam joj rekla da me je to pogodilo to što me nije spomenula. Nas dve ne pričamo već ne znam koliko dana, ali ja njenu tajnu ne bih pomenula. Što se tiče Stefana, jesam to pomenula. Nisu mi izgledali kao neko ko može da bude u vezi, legnu odvojeno, okrenu se svako na svoju strani. Spomenula sam emisiju "Magazin In" u kojoj je on pričao o bivšoj devojci, ja znam kakva je devojka, kakve je manire imala - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Dalila Dragojević

#Iva Grgurić

'