AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Veliki šef je sinoć organizovao još jednu spektakularnu žurku za zadrugare, a oni su se potrudili da bude prepuna burnih dešavanja. Zbog svih događaja sa sinoćne žurke, zadrugari su bili u dubokom snu kada je Veliki šef pustio muziku za buđenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svakog jutra, prva pesma koja se našla na repertoaru bio je najnoviji projekat pevačice Saške Karan, "Dolče vita". Saška, a i njena drugarica Milica Dugalić, uvek su prve zadrugarke koje poskoče da igraju uz ovu pesmu svaki put kada je Veliki šef pusti i ispoštuju je do samog kraja. Saška je čak na proslavi rođendana svoje cimerke Mime Živković bila toliko vesela, da je uz svoju pesmu zaigrala sa prasećom glavom u ruci.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoga jutra situacija je bila drugačija. I Saška i Milica su potpuno izignorisale "Dolče vitu". Ovaj pevačicin potez njeni cimeri će zasigurno prokomentarisati. Veliki šef je nastavio da budi zadrugare hitovima domaće muzike, a među njima se našla i pesma voditelja Milana Miloševića "Neka pati", koju je snimio sa popularnom pevačicom Stojom.

Pročitajte: Dok su zadrugari bili u DUBOKOM SNU, Dalila im se PRIŠUNJALA iza leđa i radila OVO! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Savka Gazivoda – Saška Karan

'