AKTUELNO

Pojavila se jutros u spavaćoj sobi nakon burne žurke!

Suzana Ćubela napustila je "Zadrugu 3" u subotu odlukom publike, kada je u duelu sa Stefanom Karićem osvojima 3% glasova i to nakon igre zbog koje su joj se duplirali glasovi. Po pravilima koja je ustanovio Veliki šef, izbačeni takmičar bira vođu za narednu nedelju, a Suzana je odabrala svoju rijaliti prijateljicu Dalilu Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Dalila je odmah na početku svog vođstva najavila zadrugarima da ih očekuje paklena nedelja, a vrlo brzo nakon toga je počela da histeriše i plače. Razlog je bio to što je Dalila shvatila da će, kao i svaki vođa do sad, morati da menja ujutru baterije na bubicama svojih cimera. Ona je počela da drami zbog toga što će morati da ustaje rano, a mnogi zadrugari su smatrali da je previše razmažena.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je sinoć organizovao još jednu spektakularnu žurku, a zadrugari su se još jednom burno proveli. Dok su stanari Bele kuće bili u dubokom snu, Dalila je nevoljno ispunjavala svoju obavezu i menjala im baterije. Da li će ovo uticati na njeno raspoloženje danas, ostaje da vidimo.

Pročitajte: SVE GORI U BELOJ KUĆI! I Lea i Rade završili ISPOD POKRIVAČA, tresla se jorgan planina! (18+ VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dalila Dragojević

'