AKTUELNO

Više ne krije svoje emocije.

Od kada su obnovili svoju romansu, čini se kao da su Ivana Šopić i Filip Đukić. Zadrugari su večeras tokom emisije "Pitanja gledalaca" izneli svoja zapažanje, pa su tako rekli da je Filip zamerao Milici Kemez što je posesivna i što želi da provodi više vremena sa njim, dok se od Ivane Šopić ne odvaja. Marija Kulić je zaključila da to znači da Đukić gaji iskrene emocije prema Ivani.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su i ovog jutra zaspali zajedno. Kako je Vladimir Tomović ovonedeljni potrčko, te tako spava u sobi za izolaciju, on i Stefan Karić su prepustili Ivani i Filipu svoj krevet. Kada se ugasilo svetlo i došlo vreme za odmor, Ivana je otišla do Filipa, koji je već ležao i počela da ga mazi i češka po kosi. Kada mu je pružila pažnju, zadrugarka se zavukla pod jorgan sa njim, a on ju je zagrlio i tako su zaspali. Kako će se dalje odvijati njihova romansa, ostaje da vidimo.

Pročitajte: ZNAŠ KAKAV OSEĆAJ, POČNEŠ DA SE TRIPUJEŠ: Jelena se pravdala Ivani Šopić da ne ODMERAVA Filipa Đukića, pa joj priznala OVO! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

'