AKTUELNO

Sinoć su se mnoge stvari promenile.

Ovonedeljni vođa Suzana Ćubela odabrala je za svoju omiljenu osobu Ivanu Šopić, koja je samim tim stekla pravo da spava u hotelu. Kako Ivana deli krevet sa Jelenom Pešić, ovo je otvorilo mogućnost da Pešićeva deli postelju sa nekim drugim dok je Šopićeva u hotelu. Mina Vrbaški je otkrila u Rajskom vrtu da će Stefan Karić, Jelenin bivši dečko, otići u Pešićkin krevet kada Ivana ne bude tu, što se sinoć i dogodilo jer je Šopićeva spavala sa Filipom Đukićem.

Foto: TvPink Printscreen

Danas su se Jelena, Ivana i Tara Simov osamili u dvorištu ispred Bele kuće i pričale o sinoćnim burnim dešavanjima. Tara se požalila na svoju svađu sa Matejom Matijevićem, prokomenterisale su i svađu Radeta Lazića i Marka Janjuševića Janjuša koja je nastala zbog Milice Kemez, a onda je Jelena upitala Ivanu da li će i većeras prenoćiti kod Filipa.

Pročitajte: RASKRINKALA JE! Drugarica Ivane Šopić šokirana zbog njene veze sa Filipom Đukićem: ON JE JEDAN CIRKUZANT, njoj se sviđa OVAJ LIK! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Jelena ovo upitala svoju prijateljicu zbog toga što želi da provede još jednu noć pored Stefana, to samo ona zna. Ceo razgovor možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Tara Simov

'