AKTUELNO

Vrbaški kad ovo bude čula, neće joj ostati dužna.

U ranim jutarnjim satima zadrugari su sedeli u dnevnoj sobi, pa su vreme iskoristili tako što su pričali o svojoj cimerki Mini Vrbaški.

Dok je Nina Babić pravila testo za kiflice, započela je temu sa Tarom Simov o odnosu Vrbaški i Vladimira Tomovića, koji je dodatno zakomplikovala Miona Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Već je poznato da Mina i Tara nemaju dobar odnos zbog ranijih sukoba, ali da kad nekoj zatreba pomoć, ova druga tu je da uskoči. Babićevoj se nije svidelo to što Tara ogovara Minu, a od nje zna da zatraži šminku, pa se zadrugarka opravdala.

PROČITAJTE JOŠ: PRVI RAZGOVOR MILJANE I ZOLE NAKON SAZNANJA DA ĆE DOBITI BEBU: Kulićeva PLAKALA KAO KIŠA, on joj poručio: Ne treba nam niko, ja sam uz tebe! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam osmolična, ja sam to rekla na ulazu. Ja sam na Mioninoj strani, ja sam svašta njoj rekla za Mionu, baš čekam da vidim šta će biti. Mina je za mene ološ i ostaće ološ, ona to zna dobro. Ja nju ne poštujem ni gram, zna šta mislim o njoj - izjavila je Tara.
Svašta misliš o njoj, a tražiš joj da ti pozajmi karmin. A kad nađe dečka, onda ćeš joj napadati dečka - odbrusila joj je Nina.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'