AKTUELNO

Padaju maske.

Veliki šef je obavestio zadrugare pismom da moraju među sobom izabrati najnesposobniju osobu u Beloj kući. Budući da su prošle tri nedelje otkako su se zadrugari uselili na velelepno imanje, evidentno je da se dobro poznaju i da mogu doneti odluku kog cimera će okarakterisati kao najnesposobniju osobu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su nizali argumente, jedan za drugim, a Bora Santana je istakao da se po njegovom mišljenju u rijalitiju najslabije snašao Gagi Đogani.

Gagi se ne snalazi ovde. Ne znam kako bi se Gagi sam snašao. Povučen je, da mu tu nisu Bane i Sani, on bi gladovao, jer bi ga bilo sramota da traži od drugih - objasnio je Santana, a onda je dala svoj sud i Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

22 dana je prošlo, svako je mogao da se uhoda. Neki spavaju ovde kao mrtve patke. Po mom mišljenju najnesposobniji su Ivana bubnjarka, Filip Reljić, Dragana, Nataša, Gagi, Mima i Ivana Krunić. Od svih njih koje sam navela, izdvojiću Ivanu Krunić kao najnesposobniju. Ona je apsolutno nesposobna za sve, mislila sam da je fina i kulturna devojka. Kada je ušla, plakala je za dečkom, a juče ovde raskida sa njim. Nesposobna je da živi sama, potreban joj je čopor da je gura. Mislim da je ozbiljan folirant, da se pravi pametna - objasnila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Gagi Đogani

'