AKTUELNO

Od nje niko nije očekivao ovakve reči.

Nakon veoma burne emisije "Igre istine" Miona Jovanović je izašla u dvorište i popričala sa Mimom Živković. Miona je tražila savet u vezi njenog odnosa sa Vladimirom Tomovićem, a Mima je osula paljbu nikad žešće po ovom zadrugaru.

Foto: TvPink Printscreen

Noćas su ga hiljade i hiljade porodica proklele, svako ko ima ćerku. On se zakopao u ovom rijalitiju više nego u prethodnom. Ovde sve živo hvata da bi se opravdao da nije gej. Nije dobar, ne može da bude dobra osoba. On je sam sebe zakopao za stolom. Imaće i on ćerku sutra - rekla je Mima.
Nisam ispala jadnica, nisam trčala za njim kao Mina - konstatovala je Miona.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mu reci: "Ja sam htela da se ljubim sa tobom da vidim da li nešto osećam prema tebi", tako ga spustiš. Nisi ispala glupa, ispala si možda i najpametnija od ovih ovde. On sad 'vata Minu, ti nisi reagovala. Nisi ga uvredila, nisi se 'vatala sa drugima - nastavila je Živkovićeva.
Zahvalna sam sebi i Bogu što sam postupila ok. Sviđa mi se, ali mi je mnogo pao u očima. Ne sviđa mi se da ne pričamo, ali bićemo na distanci - rekla je Miona.

Foto: TvPink Printscreen

On je bio sa Stanijom koja je vrh devojka, nije spavao sa njom. A sad hvata sve redom. To tvoja majka gleda, kako ga nije sramota. On sad misli da je faca u Stanijinim očima. I ona je ispala guska, što je bila sa njim i dala mu vetar u leđa. Ko je bre Vladimir Tomović? Nema za čim da žali, bolje da bude sa onim detetom, Markom - rekla je Mima.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

#Zadruga 3

'