AKTUELNO

Ovakav napad je očekivao.

Iako su mnogi očekivali da će Gagi Đogani biti aktivan za stolom i javno iznositi svoje mišljenje o određenim situacijama, on je ipak odlučio da se povuče i prokomentariše samo onda kada ga neko nešto upita.

U večerašnjoj emisiji ,,Igra istine" Vladimir Tomović je zamolio Marka Janjuševića Janjuša da odogovori na pitanje koje se ticalo baš njega, a koje je zaintrigiralo sve.

Foto: TvPink Printscreen

Šta misliš, da li Gagi izbegava da pokaže svoje lice, ne doprinosi rijalitiju, zbog čega je podignut večeras i da li može da se prezentuje svojim pratiocima a ne Luninim, da li on misli da pokaže svoje kvalitete ili planira da ćuti do kraja rijalitija - pitao je Vladimir.
Ja ne mogu da kažem nijednu ružnu reč o Gagiju, on je sasvim normalna osoba koju ne interesuje ništa. Vodi svoj život, ne zanima ga ništa, ali izgleda da je neko očekivao mnogo više od njega - rekao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudima je više muka od rijaliti igrača, ja sam na samom ulazu da sam rekao da ću biti to što jesam. Moja Luna je bila ovde, bila je jaka za stolom - rekao je Gagi.

Međutim, Saška Karan nije mogla da se uzdrži od komentara, budući da je sa Gagijem na ratnoj nozi već godinama, pa koristi svaku priliku da udari u njegovu najslabiju tačku, a to je njegova ćerka Luna Đogani.

Bila je jaka i u krevetu - dobacila je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro, ljubav je se*s. Priča se vrti oko mlađih ljudi i treba tako da bude. Nisam za to vređanje i skakanje. Narod više ne obraća pažnju na to. Tako da, što se tiče mene, možda ću kasnije da se aktiviram ako bude razloga. Ja ne mogu da budem ono što nisam. Meni je drago što imate takvo mišljenje o meni - rekao je za kraj Đogani.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'