AKTUELNO

Sve se češće prepucavaju.

Ivana Šopić i Vladimir Tomović sinoć su ušli u žestoku raspravu u pabu kada su jedno drugo optuživali da su rijaliti igrači, a kada su počeli da razgovaraju na temu njihovog odnosa, pab se orio. Šopićeva je tada priznala Tomoviću da joj je povredio ponos i ego, a on joj je rekao da su mogli da imaju lepu vezu. Ona mu je nakon toga rekla da je ona navikla da je muškarci jure, a ne da čeka da je odaberu i da neće dozvoliti da bude njegov izbor, a kada ga je Stefan Karić upitao do kada traje kasting za njegovu devojku, on je odgovorio da je to 6. oktobar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: TI SI K*RVAR, DEČKO: Ivana Šopić BRUTALNO ODBRUSILA Vladimiru Tomoviću kada joj je rekao da bi mogli da imaju LEPU VEZU! (VIDEO)

Ivana je večeras otišla u garderober, a brzo nakon toga je ušao i Tomović, koji se odmah zainteresovao za njen razgovor sa Drvetom mudrosti, a želeo je da zna da li ga je ogovarala.

Šopićka, što te zvalo Drvo? Meni se štucalo. Kažem ti, štucalo mi se - rekao je Vladimir.
Ako i treba, ima smisla - odbrusila mu je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon tog susreta desio se još jedan susret u garderoberu, a ovoga puta je Vladimir bio bez majice. Dok joj je nudio žvake, napravio je igru rečima koja se odnosila na intimne radnje.

Za tolika usta dve - rekao je Vladimir.
Meni je dosta jedan, jedna - nije ostala dužna Ivana.

Da li ova sva češća prepucavanja znači da postoje i simpatije između njih, ali da nisu spremni da ih priznaju, to samo oni znaju. A kako je bliži 6. oktobar, saznaćemo i da li je Šopićeva devojka koju je Vladimir odabrao za sebe.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Ivana Šopić

#Vladimir Tomović

'