AKTUELNO

Haos!

Ovog popodneva bilo je vrelo i žestoko u radionici u velelepnom gradu nadomak Beograda! Naime, tamo se našlo nekoliko ukućana, među kojima su bili Jelena Krunić i Milan Petković, koji su ušli u žestoku raspravu i to zbog zida!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, na zidu u radionici se nalazio grafit Filipa Reljića, koji je Jelena Krunić"uništila. Milan Petković je želeo da ponovo to prefarba, što je dovelo do velike svađe među njima.

I šta sad postižeš tim? Šta sad, zbog Filipa, zbog tvog revolta! Baš me boli ku*ac! Hoćeš odmah da uradiš? Nemoj da se ponašaš tako prema meni! Problem je što si ti htela da on to gleda, da se nervira! Ti se ljutiš što sam ja škrabotinu preškrabao. Uzeo sam prefarbao ovo njeno, nije bio crtež nego škrabotina Filipu i ja uzeo da prefarbam i ona sad vileni! Ja sam pitao Filipa i on je rekao tebi da se obratim! - rekao je Milan.
Šta tebe boli ku*ac što ću ja da prekrijem Boru Santanu, ovu što se ovde potpisala? Koga ti braniš ovde? Crtaj, ti crtaj! Šta tebe boli ku*ac šta ću ja da postignem time? Ima sve da precrtam! - urlala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se vrteli u krug tokom rasprave i vraćali se na isto, a da li su došli do rešenja i da li su se izmirili, saznaćete ako pogledate video u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Jelena Krunić

#Milan Petković

#Rijaliti Zadruga

'