AKTUELNO

Ne može da mu odoli!

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović pred zoru su razgovarali o svom odnosu, ali i o Mioni Jovanović. Mina je zamolila Vladimira da je izbegava, a onda mu je priznala da bi joj to teško palo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta hoćeš da pričaš ti sa mnom? Jesi rekao da ćeš da pričamo? Meni ovo ne treba, zapravo, ti mi ne trebaš! Treba da me izbegavaš. Ne želim, ali moraš! To je to! Radi šta hoćeš, moje reči kod tebe nemaju težinu. Ti si kriv za to! Ti i ja smo prijatelji - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je problem? Oko čega se vodi polemika? Šta smo ti i ja? Ti i ja smo ništa. Jesmo prijatelji? Da li bi volela da spavaš večeras pored mene? Da me zagrliš i spavaš pored mene. Pruži mi ruku pomirenja. Kriješ se u radiju kao ćurka neka - pričao je Vladimir.

PROČITAJTE: Ne mogu da verujem, rekla je da sam DRO*A! Ivana BESNA posle svađe sa Ivom, Lepi Mića joj očitao lekciju ZA CEO ŽIVOT! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Prestani da manipulišeš! Ja ne mogu da ti odolim. Sam si to napravio. Loše se osećam ceo dan zbog toga sa Mionom. Ja ispadam takva magarčina što sedim po stoti put sa tobom i što sam po stoti put pala na tvoje reči! Šta više da ti pričam? I onako ćeš da sedneš sa njom, pa ćeš sa njom da pričaš... Tebi je dosadno, pa ti je zanimljivo da imaš zanimaciju. Ovde sam ti kao neka lutkica - nastavila je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'