AKTUELNO

Nije mogao da veruje da ga je odbila na takav način.

U toku emisije ,,Pitanja gledalaca", zadrugar Milan Petković priznao je pred svima da je zaljubljen u Ninu Babić, što njoj nimalo nije prijalo pa ga je upozorila da među njima ništa više od prijateljstva ne može da se dogodi.

Foto: TvPink Printscreen

On nije mogao da suzdrži svoje emocije, pa joj je prišao u sobi da porazgovara sa njom, a onda je nastao totalni haos kada mu je odbrusila uz nagoveštaj da ni ne pomišlja da joj se približi na taj način.

Što ti spominješ da ti se ja sviđam, kad smo se striktno dogovorili da budemo drugovi? Neću uopšte da budemo u toj priči - rekla je Nina.

Foto: TvPink Printscreen

Ti koja govoriš da ne želiš vezu i ljubiš se... Treba sramota da te bude, jer ti znaš kako sam se poneo prema tebi! Da nisam zaljubljen u tebe, otišao bih, bolelo bi me uvo! - rekao je Milan.
Mene je Rade u nos poljubio! A, ti se vadiš na to što si zaljubljen, ti nikakav argument nemaš da se suprotstaviš sa mnom! - rekla je Nina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam stavio tačku i nisam ti prišao ceo dan. Da li se sećaš kad sam ti pre deset dana rekao da se igraš rijalitija? Ti takvu sliku šalješ ovde, jer se grliš sa Orozovićem i Radetom! - ljubomorisao je Petković.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'