AKTUELNO

Ne može da preboli raskid.

Voditelj Milan Milošević je u ovonedeljnom "Pretresu nedelje" pokrenuo i temu odnosa između Jelene Krunić i Filip Reljić, čiji je raskid potresao velelepno imanje u Šimanovcima. Filip je otkrio o čemu su njih dvoje večeras razgovarali, a zatim je i Jelena ispričala svoju verziju događaja, pa otkrila da li je Filip raskinuo zbog njenog odnosa sa Lepim Mićom. Podsetimo, Reljić nema lepo mišljenje o pevaču jer je ulazio u česte sukobe sa Sarom Reljić, Filipovom sestrom, tokom "Zadruge 1".

Foto: TvPink Printscreen

Jelena i ja smo pričali večeras, nismo zajedno, dogovorili smo se da nismo više ni prijatelji, ali i da ne budemo neprijatelji. Nije mi drago, ali šta sad da se radi. Probali smo da nađemo zajednički jezik, nije uspelo -
Ja se izvinjavam svojoj mami prvo. Izašla sam da popričam sa njim, opet se priča vrtela u krug. Rekao mi je da nije u dobrim odnosima sa Lepim Mićom, ja sam rekla da sam u odličnim. Možda sam u trenucima kada mi je teško najbliža. Naravno da je postojala zadrška sa njegove strane zbog majke i sestre, ja ne mogu da budem loša sa čovekom, on je prema meni ispao čovek. Nikada mi nije rekao da mu se ne sviđa što se družim sa Lepim Mićom, ali da on ima zadršku. Ja sam primetio poslednja dva dana naše veze da je Filip odsutan - rekla je Jelena, pa ispričala situaciju koja se desila oko torte, a onda nastavila:
On je meni rekao da nije navikao na takav odnos i rečnik, to je moj način izražavanja.

Foto: TvPink Printscreen

Filip je zatim ispričao da ga je pogodilo Jelenino ponašanje prema njemu kada mu je bilo teško i kada je plakao.

Totalno si me blokirala. U momentu kada je nekome teško, valjda ćeš pokazati empatiju, a ne da ga blokiraš - rekao je Reljić, a onda ispričao svoju verziju događaja vezano za tortu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla Jeleni da je Filip ušao u sobu za izolaciju i da je pričao da ne zna kako da ostavi Jelenu. Rekao je da su problemi u vezi to što ga ona ponižava pred ljudima - ispričala je Iva Grgurić.
Ja sam posle njihovog raskida otišli u pab i prenela šta je Adžić rekao. Jelena je bila u šoku, možda je i to doprinelo. Filip mi je isto rekao da ne može da podnese da ga neko ponižava stalno, njen vokabular i da ne može to da izdrži - otkrila je Mina Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Jeleni je zasmetalo što je Tara Simov tešila Filipa nakon raskida, a zatim je počela da urla na Filipa da je dete i uputila mu psovke, a on je na kraju priznao da je ne voli posle svega ovoga.

Bitno je da si bila tu da ga tešiš. Nemoj da te izludim ovde. Ne teraj me da te izludim ovde - vikala je Jelena na Taru Simov.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Filip Reljić

#Jelena Krunić

#Tara Simov

'