AKTUELNO

Tomović je savetovao da ne iznosi ovakve detalje, ali ga nije poslušala.

Miona Jovanović večeras je sa Vladimirom Tomovićem, tokom rođendana Baneta Čolaka, pričala o njihovom odnosu. Tom prilikom Miona je priznala da se kaje što je spavala sedmi dan nakon ulaska zajedno sa Tomovićem u istom krevetu, a onda je govorila i o bivšim momcima.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: PONOVO JE IMALA ESTETSKI ZAHVAT! Ljuba Pantović se sinoć pojavila na Pinkovoj žurki u nesvakidašnjem izdanju, a ovo ju je ODALO! (FOTO)

Nećemo mi da se upoznajemo preko kreveta. Ceo dan imamo. Ti si sa svojim društvom, ja sa svojim... Mislim, ako ćemo da se upoznajemo preko kreveta... Nema potrebe da uveče budemo u krevetima, ja ću biti u krevetu sa nekim kada ga upoznam. To što sam bila jedno veče, to se tad desilo i više nikad. Ono je bila greška... Bila je greška, znaš kako je to izgledalo, šta će da kažu ljudi? Bila sam sa tobom u krevetu sedmi dan - govorila je Miona nakon što ju je Tomović pozvao da spavaju zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam raskrstila sa momkom, sve! On je hteo da se pomirimo, shvatio je svoje greške. Ukapirao je da me je mnogo gušio, branio mi neke stvari, da sam ja bila zlatna... Mislim da nema ništa posle! On se nakon tri godine i sedam meseci spanđao sa nekom pevačicom koju ja ne podnosim. On mi je rekao: "Spavali smo dva puta, ali si mi ti bila sve vreme u glavi". Ja sam bila sa još jednim dečkom, dok sam bila sa njim i on to zna - otkrila je Miona.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Miona Jovanović

'