AKTUELNO

Iznervirala se!

Ivana Krunić iznervirala se tokom rođendana Baneta Čolaka, nakon glasina da je previše bliska sa Nikolom Orozovićem. Nju je pogodilo što nekoliko ukućana, među kojima je i Vladimir Adžić, smatraju da Nikolin i njen odnos prelazi granice prijateljstva. Tim povodom Ivana je o svemu odlučila da razgovara sa Orozovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila u fazonu da je on (Vladimir) možda takav, da je previše iskren... Baš sam o tome razmišljala i samo sam čekala kada ću to da mu kažem, a znaš šta? Sedimo pre neko veče i on počinje da forsira da kaže neki svoj stav o meni, kako se ponašam sa svojim drugarima... To što je njemu zapalo za oko da sam se ja zagrlila sa svojim drugarom, a smatraš da je on top frajer, onda odmah mora da budemo zajedno. Šta sam ja uradila da bi mi rekao: "Da sam na mestu tvog dečka, ja bih te ostavio"... Šta sam ja to uradila? Ti i ja smo ovde drugari. Baš sam se iznervirala... Da li bi ikada rekli tako nešto da se družim sa Veskom? Ne bi! - govorila je Ivana na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa svima kul. Da li su to muškarci ili devojke... Sada izgledamo kao da ćemo se poljubiti, a zapravo pričamo, Ljudi su sujetni, ja se sa devojkama zaj*bavam... Što se ti primaš? To nije Adžićevo mišljenje, nego većine. Nemoj da se menjaš zbog toga - rekao je Nikola Ivani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'