AKTUELNO

Ovako je Tomović glasao!

Ove noći učesnici rijaliti programa "Zadruga" nominuju potrčke, a svoj glas moraju da daju ili Stefanu Kariću ili Ivi Grgurić. Vladimir Tomović imao je bliske momente sa Ivom, dok mu je Stefan jedan od najboljih prijatelja.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi su pomislili da će Tomović baš zbog ovih činjenica imati dilemu oko glasanja, međutim Vladimir je istakao kako mu je Karić ipak bolji prijatelj, zbog čega je Ivi uputio svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam dilemu. Devojka je samo od prvoga dana trebalo da se prezentuje javnosti, kao što se kasnije prezentovala. Vredna, radna, čistila je dnevni boravak i WC... Ja to cenim, samo je pogrešila što je od prvog dana lutala kao nokautirano pile. Samo joj to zameram i put koji je sada izabrala je pravi - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Stefan u pitanju, sa njim i još nekoliko ljudi provodim dosta vremena. Sa njim sam i u krevetu, i u budžetu... Nisam očekivao da je flegma, nije lako izdržati kada te napadnu žene. Ako te je Osman spremao za rijaliti, svaka čast za njega. Ne bih imao dilemu da je bilo ko drugi sa Stefanom, tako da svoj glas dajem Ivi - rekao je Tomović.

PROČITAJTE: TAJAC U BELOJ KUĆI! Ognjen Amidžić pročitao VAŽNO pismo Velikog šefa: Zadrugari OČAJNI zbog nove KONAČNE ODLUKE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Vladimir Tomović

'