AKTUELNO

Potom je ispričao najveći problem u vezi Jelene Krunić i Filipa Reljića.

Marko Janjušević Janjuš došao je kao specijalni gost u emisiju ,,Sedi dole", gde je odmah na početku otkrio navode Marka Đedovića da se između Ive Grgurić i Stefana Karića desilo nešto više od prijateljske večeri u izolaciji.

Iva je tokom jutra, dok je radila vežbe prišla Janjušu i otkrila da je razmenjivala nežnosti sa Stefanom, a kada je čula na razglasu da je bivši košarkaš to otkrio, počela je da viče da se nije desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se Iva pohvalila da ju je Stefan mazio po grudima! Jelena je jutros počistila celu kuću, a meni je zbog nje, jer se između Ive i Stefana nikad ne zna kad će se desiti. U skorije vreme će biti, ali uz tebe sam Jelena ne sekiraj se - otkrio je Janjuš.

Dok je Janjuš pričao o Ivi i Kariću, kadar je bio na Stefanovoj bivšoj devojci Jeleni Pešić, koja se uhvatila za glavu, ali se na kraju nasmejala.

Nisam, lupa - vikala je Iva dok je ležala na Kariću.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Janjuš je potvrdio da je sa Jelenom Krunić zakopao ratne sekire, ali na urnebesan način prokomentarisao njenu vezu sa Filipom Reljićem.

Znam sigurno da Jelena više neće moći da nosi štikle zbog Filipa - našalio se Janjuš, misleći na to što je Krunićeva viša od Filipa u cipelama sa potpeciom.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'