AKTUELNO

Iako je na prvu loptu nije privukao, među njima su se rodile emocije.

Milica Kemez je uplovila u ljubavnu romansu sa Filipom Đukićem nakon samo nekoliko dana provedenih sa njim pod istim krovom. Međutim, kako njihova veza nije tekla u pravom smeru, situacija je postala napeta.

Naime, Milici je zasmetalo jer joj Filip nije pružao dovoljno pažnje, a da pritom ne zna razlog zbog kog se udaljio od nje. O svemu ovome Milica je ove noći porazgovarala sa Nikolom Orozovićem i otvorila mu srce.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi dao prostora da pričamo. Ja sam njega gledala kao druga, ali ovako mi je bio drag kao osoba. On je meni prišao na žurki, pa smo sedeli u izolaciji i on je tu mene grlio. On je meni prilazio, zajedno smo jeli, uvek me je pitalo da li mi nešto treba. Još nekoliko puta je pokušao da me poljubi i ja nisam htela i onda smo ležali u pabu i ja se okrenem i mi se poljubimo. On se zakucao u mene još od karantina. Pogrešila sam što smo se poljubili, a da nismo ni popričali. Nisam ja pala na njegov izgled ni na šarm. Nikad nisam mislila da može nešto da mi proradi. Dan pred odlazak na more, ja kupujem neke stvari, ja se okrenem i Filip iza mene. U karantinu, soba prekoputa sobe, ja na moru njega sanjam. Previše slučajnosti - pričala je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Milica Kemez

'