AKTUELNO

Nije je štedeo u nameri da joj otvori oči!

Milica Kemez otrčala je u pub nakon emisije ,,Pitanja gledalaca" u suzama. Za njom je odmah pošao i Lepi Mića koji je odlučio da popriča sa zadrugarkom o večerašnjem dešavanju. Naime, ono što je Milicu pogodilo jeste govor Filipa Đukića koji je na okrutan način izjavio da ne može Kemezovoj da pruži ono što ona očekuje.

Sa druge strane Suzana Ćubela, nakon što je javno priznala emocije prema Milici, večeras ušla u žestok sukob sa zadrugarkom, jer nije više mogla da izdrži pritisak koji nosi na svojim leđima.

Foto: TvPink Printscreen

Ti moraš neke stvari da shvatiš, da pređeš prek nekih stvari. Ti kažeš da ti je žap, ti nemaš kome da daješ šansu, ona je u tebe zaljubljena. Htela si da budeš sa Filipom? Jesi, šta sad? Nisi se prvi put zeznula ovako u životu, niti si ubila čoveka sine. Ne smeš da pokažeš da si slabić, glavu gore! Sa ovom nema kontakta, sa ovim nema rasprava, ali nemoj da nasedaš ponovo na priču. On je ispričao kako si ti ljubomorna, ne trebaš ni ti, ti imaš svoje mišljenje - pričao joj je Lepi Mića.
Koliko puta još treba da kažem :,,Ne"? On je mene napravio majmunkom, ispala sam da sam kurva, da sam prevarila dečka, da sam lezbejka. On je trčao za mnom - odgovorila je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'