AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno zbog njegovog komentara.

Naredno pitanje je stiglo za Dalilu Dragojević, a glasilo je: "Dobila si najveći budžet, Dejan je dobio nagradu i na sve to cviliš što si dobila 100 dinara za žurku".

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pare od budžeta potrošila u marketu. 550 dali smo za elementarne nepogode. On je sinoć dobio 1.000 dinara, u nedelju se otvara salon, ja želim za nokte i ostale stvari. Tražila sam od Miće da mi da više za žurku, jer sam želela da popijem i da pojedem. Ja ću uvek da se borim za sebe i za svog muža jer to zaslužujem. Ja kad bih delila budžet, dala bih onima koji prave šou. A za sve one koji leže ovde ne bi dobili ni dinara. Ne moraju da mi daju, ali ja ću uvek da tražim. Kad imam pare ja ne tražim. Za sebe ću uvek da se borim, neću da sedim ovde kao skromna devojčica - rekla je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da je među najsujetnijim osobama Dalila. Kad su Janjuš, Karić i Tomović pobedili u igri, ona je prva ustala, krenula da histeriše, počela da se baca, da bi posle 10 minuta otišla da spava, a posle 5 minuta izašla i otišla da traži krofnu. Ako si već otišla da spavaš, gde je stav - naveo je Milan Petković .

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Zadruga 3

'