AKTUELNO

Nije im ćutala!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Ivanu Šopić, a gledaoci su hteli da čuju njeno mišljenje o zadrugarkama koje prodaju cigarete za novac. Kako na velelepnom imanju Saška Karan i Dalila Dragojević prodaju cigarete, zadrugarka je oplela po njima.

Foto: TvPink Printscreen

Kakvo je tvoje mišljenje o zadrugarkama koje se bave crnom berzom na imanju? - glasilo je pitanje.
Ja stvarno ne znam na šta si mislio, neko mora da mi prevede. Ako prodaje cigarete, to je po mom mišljenju katastrofa. Ja ni od koga nisam kupila, ali znam da prodaje Dalila, Saška. Ja to sigurno neću raditi, ali neću osuđivati nekoga - odgovorila je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću to raditi dokle kod budem mogla da radim. Smatram da je to nešto što je samo stvar moje snalažljivosti i zašto sebi da ne olakšam da meni ovde bude lepo, da popijem i pojedem što želim. Ja ne branim nikome, oni odu i kupe gluposti, što ne kupe dovoljno cigareta, kafe, svega što im treba - ubacila se Saška.
Ovde svako ima pravo na svoje mišljenje. Ovde su ljudi jako nezahvalni, išli bi do krajnje granice da te onesposobe. Otmu ti hranu, krevet, posteljinu, otimačina... Kad smo saznali da je Ivan napustio zadrugu, meni je Marko prišao i rekao da uzmem posteljinu, da imamo Dejan i ja. Ja sam uzela to, ali je ušao Dražen i pitao gde je posteljina, jer on treba da se pokrije. - imala je komentar i Dalila.

Potom su se Miljana i Saška posvađale zbog sukoba mišljenja, te su pominjale njihove ranije svađe zbog kojih su stavile tačku na prijateljstvo. Miljana je napravila opšti haos, pa u svemu tome očitala molitvu, što je zabavilo sve prisutne zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'