AKTUELNO

Nije mogao da se odbrani!

Ovonedeljna emisija "Pitanja gledalaca" počela je veoma burno, a sledeće pitanje stiglo je za Vladimira Tomovića. Naime, jednog gledaoca je zanimalo zašto se igra sa emocijama jedne devetnaestogodišnjakinje.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno se ne igram sa njenim emocijama, jer ona nije pokazala emocije prema meni. Trebalo bi možda Miona da kaže, pošto pretpostavljam da se odnosi na nju, a i Tara je devetnaestogodišnjakinja (smeh). Stvarno se ne igram sa njenim emocijama - rekao je Vladimir, a onda se nadovezala Marija.
Ja sam pričala sa Mionom, sviđa joj se Vladimir, ona je rekla da joj smeta kada je sa drugim devojkama, rekla je da će da sačeka da se izređa, pa na kraju da bude sa njom. Ali to nije u redu, ona je dobra devojka i nije zaslužila tako nešto - rekla je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Saška Karan je rekla da Vladimir treba da se igra sa devojkama, jer mu to dozvoljavaju, dok je Natalija istakla da je on Mioni dao lažnu nadu. Na kraju su još nekoliko zadrugara imali da iznesu svoje mišljenje, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'