AKTUELNO

Pevačica je priznala da joj je teško pao njihova svađa.

Kada su zadrugari birali najveću škrticu u "Zadruzi 3" došlo je do žestokog sukoba između Sanija Ibraimova i Ivana Gavrilovića. Naime, Ivan je istakao da je Sani na zajedničkom nastupu uzeo sav bakšiš prilikom čega su pale teške uvrede.

Tokom emisije "Pitanja novinara" ova tema se našla na večerašnjem repertoaru, a Natalija Trik Fx je javno priznala da je oprostila Ivanu zbog uvreda koje je uputio njenom suprugu.

Foto: TvPink Printscreen

Videlo se koliko ti je zasmetalo sve ono što je Ivan izgovorio Saniju, da li ti možeš iskreno oprostiš Ivanu za sve uvrede koje je rekao tvom mužu - glasilo je pitanje za Nataliju.
Naravno da mogu. Ivan je imao te ispade, ako je moj suprug umeo da prevaziđe to, mogu i ja. Ja se brzo naljutim i brzo oprostim. Bilo je to ružno. Da sam ušla u tom momentu, ne znam šta bi bilo. Ja sa Ivanom sarađujem dugi niz godina, poštujem njegovu porodicu - objasnila je Natalija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja moram da se izvinim. Stvarno smo radili dugo, ovde su ekstremni uslovi, čovek plane odjednom - rekao je ponizno Ivan.
Jeste ljudski opraštati, ali meni nije normalno da se oni odmah pomire - dala je svoje mišljenje Saška, a onda je Natalija objasnila zbog čega je došlo do sukoba između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Bio je organizovan neki nastup u tom lokalu, to je bilo nešto sporno oko honorara, svako je imao svoju gažu. Sani je pomogao Ivanu na nastupu, puštao je muziku, pozajmili smo mu mikrofon. Ivanov bakšiš je njegov, moj je bio moj. To je njega pogodilo, jer je moj bakšiš bio veći. Ivan to nije rekao nama, ima on oscilacije - pričala je Natalija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ivan Gavrilović

#Natalija Ibraimov

'