AKTUELNO

Majka je majka!

Biljana Dragojević, majka zadrugara Dejana Dragojevića, se javila uživo u program kako bi razgovarala sa Dušicom o odnosu sa sinom, ali i snajkom Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila da je bila u lepim odnosima sa njima kada su gradili kuću, ali i da ne oseća krivicu jer je on naglo prekinuo odnos, ne samo sa njom, već i sa sestrom i babom.

Kad su Dejan i Dalila gradili kuću, mi smo komunicirali. Ta priča da je plac problem. Onda su spomenuli nacionalizam, pa sad ja je kunem, ja ne znam šta je sledeće. Nikada se nisam drala na njega ili da se svađamo. Jednostavno su ućutali. Samo se odvojio. Ja krivim Dejana, majka je majka. Što ne dođe da popričamo. Sada može da dođe kad god hoće. Zna on mene, zna da ja popuštam - rekla je Biljana, a Dušica je pitala da li je spremna da pređe preko svega:

Foto: Pink.rs

Ja se trudim da ih što manje gledam. Tako da, okej su. Ne sviđa mi se kada napadaju kao čopor. Okej su, videćemo. Ja sam tu, oprostiću, nemam zrnu krivice. Može jedan razgovor da promeni sve - otvoreno je rekla Dragojevićka.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. Radulović

#Biljana Dragojević

'