AKTUELNO

Nikada joj neće oprostiti ono što joj je priredila bivša drugarica.

Tokom emisije ,,Igra istine" Tara Simov izašla je napolje, te je otišla kod paba i razgovarala sama sa sobom. Zadrugarka već neko vreme radi slične rituale, kako bi se olakšala i ispričala sve što joj je na duši.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog puta Tara je odlučila da se dotakne odnosa sa Anđelom Vešticom, te je tvrdila kroz priču da se Mina Vrbaški plaši nje, pa da zbog straha radi određene stvari. Podsetimo, Mina i Tara su imale žestok sukob tokom kog su jedna drugoj rekle gnusne reči, ali kako zadrugarka tvrdi, uspele su da reše neke nesuglasice.

Ako Sara ne gleda, da se Sari prenese da smo mi na distanci od sada zbog svega što je rekao. Da li je razmišljao o svemu što je rekao ne znam. Ja njemu nikada nisam rekla, nema smisla, još jednom da se opravdam zašto pričam sa kamerama, je zbog gledalaca. Ja ću još jednom apelovati na moje roditelje da se pokrene to podhitno, ako u narednih 7 dana ne budem bila pozvana na sud, ja neću zaklopiti, dok ta devojka ne bude dobila odgovarajuću kaznu i odštetu. Isto da kažem mojima da sam sa Minom regulisala neke odnose. Meni čovek stvarno ne treba stajati na žulj, prvo što ja niasm loš čovek, opekla se jesam, ali ni prvi, ni poslednji put. Ja sa njom nikad neću biti prijatelj, biću kada joj bude trebao savet, jer bi meni bilo ispod časti da je odbijem. Mislim da je sada okej sa psihičkim stanjem, ali ja to ne bih potvrdila da je baš okej, zbog toga što je priznala, šta je priznala. Na sve to bih dodala da se Mina plaši Anđele, jer ona meni nije smela ni u jendom trenutku nije rekla da joj je prijatelj, ja sam počelada pričam istinu, za slučaj koji je gurnut pod tepih. Sad čekamo tu jednu osobicu da me čačne, ako me čačne, obećavam provod! - ispričala je Tara, a potom se vratila u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'