AKTUELNO

Ostao je bez teksta!

Vladimir Tomović odlučio je da ispita temu koja je za njega i te kako škatljiva. Naime, hteo je da upita Suzanu Ćubelu  koja se izjasnila kao pripadnica LGBT zajednice, kakve emocije gaji prema Milici Kemez, budući da je primetio izuzetno prisnost tokom žurke između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da prokomentarišem odnos Milice Kemez i Filipa Đukić. Ali ću pitati treću osobu, a to je Suzana. Ja sam bio dosta ograničen po pitanju orijentacije, ali ja sam doživeo neke stvari, traumatične, pa mi je jedna doktorka tvog opredeljenja pomogla. Suzana, jako me zanima, pošto sam primetio, očigledno je bilo i na žurki, kako ti Milici maziš kosu, pa želim da znam, kakve su tvoje simpatije prema Milici? - upitao je Vladimir.
Ja sam se odavno izjasnila o mojoj orijentaciji, ja sam gej! Očigledno je da se ovde nijednom muškarcu nisam svidela, meni Milica odgovara u priči i svemu, nisam mogla da spavam prvo veče ovde, otišla sam kod nje u krevet da spavam. Pored nje se osećam sigurno, ne mogu da kažem posle 7 dana da sam se zaljubila. Znam da joj je jako neprijatno, primetila sam da devojka nije u toj priči, primetila sam i da beži od mene. Ali ja sam napolju imala devojke koje su bile strejt, pa su izmišljale priče da nikada nisu bile sa mnom, tako da ja ne verujem u te priče da nikada ne bi bile sa ženom, sve zavisi od toga kakvu osobu voliš - odgovorila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'