AKTUELNO

Janjuš se prisetio svađe sa Kulićevom!

Tokom večerašnjih nominacija došlo je do sukoba između Miljane Kulić i Vladimira Tomovića. Naime, Miljani je zasmetalo što Tomovićeva ekipa muškaraca sa kojima provodi dosta vremena sledi njegovo mišljenje, osim Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TvPink Printscreen

Počeću od Mirka Gavrića - prvi put sam ga upoznao ovde u rijalitiju, a znamo dosta zajedničkih ljudi. U prvom rijalitiju sam ga upoznao gde je bio kratko i bilo mi je žao što je izašao. Kad sam došao ovde, rekao sam mu da mi je bilo žao. Pričajući sa njim, shvatio sam da je kulturan, nemam nijednu reč ružnu za njega. A za Miljanu, sa njom sam već proveo sedam meseci, imali smo jednu tešku svađu, duže je znam. Na primer, Miljana je u svađi sa Vladimirom, koji je moj prijatelj, ja neću ići na taj način, pa ću poslati Mirka u izolaciju - prokomentarisao je Janjuš, a onda je Rade Lazić ustao i dao svoj sud.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Miljana se nije složila sa Radetovim mišljenjem koji je izneo da je imao sukob sa njom, ali se ona toga nije setila, već je okrivila Tomovića - da zadrugar nema lepo mišljenje o njoj zbog Vladimira. Kulićeva je odbrusila obojici.

Svi za jednog, jedan za sve! - bila je jasna Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: VARNICE NA SAMOM POČETKU NOMINACIJA! Miljani zaparale uši Saškine reči, odmah joj odbrusila: Ne razumem šta je pisac hteo da kaže! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'