AKTUELNO

Nije birala reči.

U današnjem prvom izdanju nove radio emisije "Sedi dole" koju vode Stefan Milošević i Stefan Kandić gostovala je Miljana Kulić.

Ona je i danas bila potpuno otvorena i iskrena, pa je prokomentarisala svog bivšeg cimera koji je napustio rijaliti Filipa Mijatova.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sa njim pravila šou, pričala sam da su ljudi ljubomorni na njega. Provodila sam vreme sa njim jer mi je bio zanimljiv. Što se tiče Filipa, nemam lepo mišljenje o njemu ali mi je bio zanimljiv. Mislim da nije nikakav biznismen, da ima poremećaj ličnosti. Svi znaju ko je Ana Korać, ali je on svojom pojavom nju oprao. Ja mu verujem da je on nju plaćao, ali je svojom pojavom nju opravdao. Ja bih volela da se on vrati jer je apsolutno najveća budala koju sam ja upoznala u životu. Filipe, 25. mi je rođendan, nadam se da ćeš me ispoštovati do poslednjeg dinara, ako me i dalje voliš znam da ćeš to da uradiš - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Kulićeva i Mijatov su se sjajno družili dok je on bio u "Zadruzi 3", ali izgleda da Miljana ni tada nije imala tako lepo mišljenje o njemu.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Zadruga 3

'